Guanyadors dels Centaures d’Or 2013

Centauro de oroCom cada 17 de maig, Chiron atorga els seus Centaures d’Or a estudiants que s’han destacat per l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit de les llengües i les cultures clàssiques. En aquesta convocatòria del 2013, han estat premiats els blogs següents:

  • LA CINTA DE NIKE, blog personal de batxillerat de Núria Yela, de l’Institut de Premià de Mar (Maresme). El seu tema és el món clàssic en el cinema, amb la finalitat de buscar referents de la cultura grecollatina en el setè art.
  •  ILLARGONAUTA, blog col·lectiu de batxillerat, dirigit per Jenny Triviño i Francesc Nadal, de l’Institut Illa de Rodes, de Roses (Alt Empordà). El treball que es reflecteix en el blog aplica la Realitat Augmentada al món clàssic, fonamentalment a través de la publicitat i altres referents clàssics en el món d’avui.

Des de Chiron donem l’enhorabona als guanyadors dels Centaures d’Or 2013 i agraïm el bon nivell de tots els blogs participants en aquesta convocatòria, tot animant-los a continuar en el treball engegat: són una ferma esperança en el futur de les clàssiques.

One thought on “Guanyadors dels Centaures d’Or 2013

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.