Chiron busca centaures

Com cada any Chiron celebrarà el dia d’Internet amb la concessió dels Centaures d’Or als estudiants que destaquen per l’ús de la xarxa per al coneixement i divulgació del món clàssic.

Tradicionalment s’han premiat blogs, però en aquesta ocasió pensem que s’ha de reconèixer qualsevol material en xarxa, elaborat i publicat exclusivament per estudiants. Volem conèixer i difondre qualsevol espai, mantingut per alumnes, que constitueixi un exemple a seguir i un estímul per a fomentar l’amor pel món grecorromà.

Per això necessitem de la teva ajuda, segur que coneixes el treball en xarxa d’estudiants que mereixen un reconeixement públic i una felicitació pel seu esforç i qualitat.

Deixa un comentari amb la teva candidatura per al premi. Pots proposar el teu propi espai, si ets estudiant, o algun que hagis vist en xarxa i t’hagi semblat digne del reconeixement.

El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 12 de maig. La votació popular es desenvoluparà durant els dies 13 i 14. El dia 15 es publicarà el resultat de la votació.

Busquem entre tots els centaures d’or 2012.

6 thoughts on “Chiron busca centaures

  1. Treball interdisciplinari de les assignatures Llengua i literatura castellana i Llatí de 2on.Batxillerat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.